Acest website utilizează cookies pentru a ne asigura că aveti parte de o experienţă minunată pe website-ul nostru.
Prin navigarea website-ului nostru, sunteţi de acord să acceptaţi cookies. Click aici pentru mai multe detalii

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Deschidere către Moldova

"După anul 2012, an în care am reușit o reașezare a politicii noastre comerciale și recâștigarea poziției în piață, am decis că este momentul să facem un pas menit să contribuie la consolidarea noastră pe piață", a declarat Mircea Popescu, Manager General în cadrul Saint-Gobain Construction Products România, Weber Business Unit.

A treia fabrică Weber din România a fost inaugurată

Situată în Stoiești, în apropierea municipiului Suceava, fabrica va produce mortare uscate și va avea o linie profesională de colorare a tencuielilor decorative.

La eveniment au fost prezenți, pe lângă clienți și colaboratori Weber și reprezentanti ai instituțiilor publice din județ, printre care Prefectul Județului Suceava dl. Florin Sinescu, Președintele Consiliului Judetean Suceava dl. Catalin Ioan Nechifor, Primarul Comunei Scheia dl Vasile Andriciuc și Primarul Comunei Stroiesti dl Mihai Senic.

Proximitatea fata de client este una din directiile strategice majore ale Saint-Gobain Weber. Prin fabrica din Stroiesti dorim sa fim mai aproape de clientii nostri din Moldova facilitand accesul acestora la solutiile, produsele si serviciilor noastre. Prin diminuarea costurilor de transport respectam angajamentul Saint-Gobain Weber de a fi responsabil fata de mediul inconjurator.