Acest website utilizează cookies pentru a ne asigura că aveti parte de o experienţă minunată pe website-ul nostru.
Prin navigarea website-ului nostru, sunteţi de acord să acceptaţi cookies. Click aici pentru mai multe detalii

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Cum să realizezi un sistem de izolaţie termică cu polistiren grafitat ?

Polistirenul grafitat este un material termoizolant tot mai utilizat în realizarea sistemelor de izolaţie termică, ulilizarea lui necesită însă o atenţie deosebită în ceea ce priveşte aplicarea.

Referinţă

1. Beneficiile sistemului de izolaţie termică cu polistiren sunt influenţate în mare măsură de propietăţile materialului termoizolant.


2. Datorită caracteristicilor sale speciale polistirenul grafitat reprezintă o soluţie tot mai utilizată în realizarea sistemelor de izolaţie termică.


3. Conţinutul de grafit şi alte substanţe specifice conferă polistirenului grafitat proprietăţi superioare faţă de polistirenul alb, solicitând însă o atenţie deosebită la aplicare.


4. Utilizarea unui adeziv necorespunzător, cu aderenţă scăzută expune sistemul de izolaţie termică la riscul desprinderii plăcilor de pe suport.


5. În cazul plăcilor termoizolante de calitate inferioară, pe suprafaţa acestora apare o peliculă formată din particule fine de grafit ce diminuează aderenţa adezivului la placă.


6. Pentru a evita expunerea plăcilor termoizolante la razele UV este recomandată utilizarea plasei de protecţie.

Soluție

Sistemul de izolație termică weber.therm home

Responsabilitatea pe termen lung pe care o avem faţă de clienţii noştri a determinat dezvoltarea sistemului de izolaţie termică weber.therm home.

Eficienţa sporită în asigurarea confortului termic şi rezistenţa ridicată la apariţia algelor şi mucegaiului recomandă sistemul de izolaţie weber.therm home pentru construirea sau renovarea faţadei tale.

weber.therm home este un sistem de izolaţie termică ce oferă o protecţie termică superioară casei tale prin îmbinarea caracteristicilor tehnice deosebite ale polistirenului grafitat cu adezivul special pentru lipire şi armare weber P39 max2 şi noua tencuială decorativă weber.pas home cu rezistenţă ridicată la apariţia algelor şi a mucegaiului.

Produse recomandate:

weber P39 max²

Adeziv pentru polistiren expandat şi grafitat

weber G700

Grund de amorsaj pentru tencuieli decorative

weber mesh classic

Plasă din fibră de sticlă 145 g/mp

weberpas home

Tencuială decorativă