Acest website utilizează cookies pentru a ne asigura că aveti parte de o experienţă minunată pe website-ul nostru.
Prin navigarea website-ului nostru, sunteţi de acord să acceptaţi cookies. Click aici pentru mai multe detalii

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Cum să realizezi un sistem de izolație termică durabil?

De cele mai multe ori, atât factorii de mediu - ca umiditatea ridicată, variațiile mari de temperatură- cât și factori precum expunerea la medii cu mult praf, pot influența negativ aspectul fațadelor, acestea necesitând renovări după doar câțiva ani.

Referinţă

1. Reducerea emisiilor de CO2 înregistrate în procesul de încălzire a locuinţelor reprezintă o importanta provocare.


2. Beneficiile sistemului de izolaţie termică cu polistiren sunt influenţate în mare măsură de calitatea materialului termoizolant.


3. Variatiile de temperaturã la materialele cu dilatare termicã diferitã pot cauza fisuri în care pãtrunde apa si provoacã îmbãtrânirea sistemului, mai întâi zugrãveala apoi tencuiala pânã la desprinderea ei de pe perete.


4. În unele zone datorită poluarii intenseexistente tencuielile de pe faţade se pot degrada mult mai repede necesitând renovare doar după câţiva ani.


5. Un strat continuu de adeziv alb flexibil oferã sigurantã, rezistentã, planeitate si suport excelent pentru aplicarea usoarã si cu consum redus de grund si tencuialã decorativã.


6. În zonele cu trafic intens sau foarte poluate suprafaţa faţadelor poate fi afectată grav de agresivitatea acestor factori.

Soluție

Sistemul de izolație termică weber.therm plus

weber.therm plus este un sistem de izolaţie termică cu proprietati de izolare superioare, fiind foarte rezistent la variatii mari de temperatura. Tencuiala decorativa weber.pas silicon plus folosita in realizarea acestui sistem, ii confera acestuia o rezistenta ridicata in mediile expuse la praf sau umiditare ridicata .

Produse recomandate:

weber P40 max²

Adeziv pentru vată minerală

weber R40 max²

Adeziv alb pentru vată minerală şi polistiren expandat

weber mesh classic

Plasă din fibră de sticlă 145 g/mp

weber G700

Grund de amorsaj pentru tencuieli decorative

weberpas silicon plus

Tencuială decorativă siliconică