Acest website utilizează cookies pentru a ne asigura că aveti parte de o experienţă minunată pe website-ul nostru.
Prin navigarea website-ului nostru, sunteţi de acord să acceptaţi cookies. Click aici pentru mai multe detalii

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Cum să realizezi un sistem de izolație termică economic?

Multe dintre clădirile vechi, realizate din materiale cu conductivitate termică mare, au pierderi semnificative de caldură, acest lucru conducând la un confort termic scăzut și la costuri de întreținere ridicate.

Referinţă

1. Abaterile mari de la planeitate, pot avea o influenţă substanţială asupra modului de realizare al sistmului de izolaţie termică şi implicit asupra aspectului clădirii.


2. Datorită aderenţei scăzutea unor adezivi utilizaţi la realizarea sistemului de izolaţie termică, plăcile din polistiren se pot desprinde.


3. Montarea incorectă a polistirenului pe faţadă (doar în puncte, nu şi pe contur) poate conduce la scăderea eficienţei termoizolaţiei.


4. Utilizarea unor materiale necorespunzătoare
pentru realizarea termoizolaţiei poate compromite lucrarea, costurile initiale aparent mici fiind mult mai mari pe termen lung,  datorită reparaţiilor ulterioare necesare.


5. În cazul folosirii de adezivi cu aderenţă scăzută, pe suporturi puternic deteriorate (în special la blocurile vechi), pot apărea desprinderi ale sistemului termoizolant de pe suprafaţa suport.


6. Datorită fenomenelor de contracţie şi dilatare a sistemelorde izolaţie termică şi a utilizării tencuielilor minerale nerecomandate, pot apărea fisuri, ce conduc la compromiterea sistemului.

Soluție

Sistemul de izolație termică weber.therm mineral

weber.therm mineral este un sistem de izolaţie termică special creat pentru a răspunde cerinţelor specifice renovărilor blocurilor vechi, reprezentând o îmbinare optimă din punct de vedere al costurilor şi durabilă în ceea ce priveşte eficienţa şi stabilitatea proprietăţilor în timp.

Produse recomandate:

weber P37

Adeziv pentru polistiren expandat

weber P39 max²

Adeziv pentru polistiren expandat şi grafitat

weber mesh classic

Plasă din fibră de sticlă 145 g/mp

weber G700

Grund de amorsaj pentru tencuieli decorative

weber MIN 100

Tencuială decorativă minerală