Acest website utilizează cookies pentru a ne asigura că aveti parte de o experienţă minunată pe website-ul nostru.
Prin navigarea website-ului nostru, sunteţi de acord să acceptaţi cookies. Click aici pentru mai multe detalii

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Cum să realizezi un sistem de izolație termică eficient?

Blocurile vechi sunt realizate, cu precădere, din betoane prefabricate printr-o conductivitate mare - execuția și finisarea acestora fiind deseori deficitară, fapt care necesită atenție sporită in procesul de selectare și realizare a termizolației. 

Referinţă

1. O influență majoră in realizarea corectă a sistemului de izolație o are calitatea suportului pe care se realizează izolația.


2. Utilizarea adezivilor cu aderență scăzută la lipirea polistirenului expandat pe aceste tipuri de suport, poate conduce la desprinderea acestuia.


3. Dacă nu este folosit adezivul corespunzător pentru lipire, ancorarea plăcilor se realizează prin utilizarea excesivă a diblurilor.


4. Montarea incorectă a materialului termoizolant poate conduce la apariţia fisurilor pe faţade.


5. Folosirea unor tencuieli a căror culorise degradează sau nu rezistă in timp poate duce la pierderea designului după o foarte scurtă perioadă de timp.


6. Diversitatea culorilor si imaginația designerilor necesită folosirea a două sau mai multor culori la o clădire. Totodată, diversitatea culorilor permite schimbarea esteticii locuințelor.

Soluție

Sistemul de izolație termică weber.therm clasic

weber.therm classic este un sistem de izolaţie termică ce indeplineste cu succes cerinţele tehnice si economice pe care le impune izolaţia exterioară a locuintelor. Acest sistem permite izolarea termică in condiţii optime atat pentru clădirile vechi cat şi pentru cele noi, fiind usor si simplu de realizat.

Produse recomandate:

weber P37

Adeziv pentru polistiren expandat

weber P39 max²

Adeziv pentru polistiren expandat şi grafitat

weber mesh classic

Plasă din fibră de sticlă 145 g/mp

weber G700

Grund de amorsaj pentru tencuieli decorative

weberpas classic

Tencuială decorativă acrilică