Acest website utilizează cookies pentru a ne asigura că aveti parte de o experienţă minunată pe website-ul nostru.
Prin navigarea website-ului nostru, sunteţi de acord să acceptaţi cookies. Click aici pentru mai multe detalii

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

We care

Oameni devotaţi

Oamenii sunt bunul cel mai de preţ şi principala preocupare a organizaţiei Weber. În viaţa de zi cu zi, oamenii noştri demonstrează un angajament superior faţă de valorile companiei, se străduiesc să atingă excelenţa şi contribuie la performanţa şi dezvoltarea Weber. Inovarea şi oferirea unei valori superioare sunt posibile numai dacă oamenii de la Weber sunt atenţi la nevoile clienţilor şi prestează servicii excelente.

Cunoştinţe împărtăşite pe scară largă

Cu aproape 10,000 de oameni în peste 52 de ţări, Weber are acces la o sursă foarte bogată de cunoştinţe din întreaga lume. Strădania şi capacitatea noastră de a preda şi de a învăţa cât mai repede posibil ne ajută să găsim soluţii mai rapide şi mai bune pentru clienţii de pretutindeni. 

Proximitate

Acoperirea internaţională a Weber completează penetrarea locală mare din fiecare ţară. Soluţiile sunt întotdeauna formulate local, în funcţie de nevoile şi obiceiurile locului. Producţia se face local sau regional, cât mai aproape de clienţi.

Prietenie şi consideraţie

Genul de relaţie pe care încercăm să îl construim nu este doar o simplă relaţie furnizor-client. Suntem adepţii relaţiilor unu-la-unu şi considerăm că toate comentariile şi sugestiile merită luate în considerare.

O relaţie de succes şi pe termen lung cu clienţii

Pe lângă produse de calitate şi performante, suntem dedicaţi servirii clienţilor într-o relaţie apropiată, de durată, de tipul câştig-câştig. Ne preocupă îmbunătăţirea condiţiilor lor de muncă şi îi ajutăm să-şi dezvolte cunoştinţe şi activităţi proprii.

Grija pentru siguranţa şi prosperitatea tuturor. Facem viaţa mai uşoară, mai decentă şi mai confortabilă.

Ne pasă de bunăstarea oamenilor care ne folosesc produsele sau care traiesc în clădiri construite cu produsele noastre.

Grija pentru oameni. Suntem atenţi la dorinţele lor şi ţinem cont de nevoile lor. Îi ajutăm pe toţi să crească.

Răspundem la multiplele provocări ale lumii de azi şi ne adaptăm la diversitatea vieţii locuitorilor ei.

 

Ne pasă de lucrurile care contează pentru oameni

Grija pentru ziua de azi. Dar şi grija pentru ziua de maine. Ne asumăm responsabilitatea de a fi principalii promotori ai schimbării şi de a construi un viitor care ţine cont de mediul înconjurător.

 

Ne pasă de responsabilitatea noastră pe termen lung